ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

ХУМАНИТАРНИ БАЗАР У ИВАЊИЦИ

Датум: 14. Januar 2023 20:42 Категорија: Новости из школе

       Велика нам је част и пуно срце што је наша школа 3. и 4. јануара учествовала на хуманитарном базару. реализованом заједничким активностима Општине Ивањица, Црвеног крста, основих школа, вртића и дневних центара, чији је циљ прикупљање новчаних средстава за операцију трогодишњег дечака Бука Араповића.
       На нашем штанду су продавани предивни  предмети естетске и употребне вредности, које су од почетка школске године ученици израђивали на часовима обогаћеног једносменског рада, предузетништва, технике и технологије и ликовне културе.
        Захваљујемо се свима који су посетили не само штанд наше школе, већ и штандове осталих школа и вртића. Љубав се дељењем умножава, а тог дана љубави у нашој варошици је било много! Разменили смо солидарност, хуманост, доборту и показали спремност да малим гестовима пажње и саосећања овај свет учинимо бољим местом. Захвални смо што смо имали прилику да некоме помогнемо и да се најискренијим жељама за брзим оздрављењем, донесемо срећу и радост!
         Хвала ученицима на свим предметима косу израдили спретним ручицама вештим да дарују, чистим срцима осетљивим на патњу и невољу, паметним главицама мудрим да љубав и пријатељство препознају.
          Хуманост је доброта спремна на акцију.
          Хуманост је човекољубље заогрнуто најтоплијим саосећањем.
          Хуман је више него уман.