ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

Празничне чаролије у нашој школи

Датум: 04. Januar 2019 13:39 Категорија: Новости из школе

У седмици која је за нама у нашој школи  владала је празнична атмосфера. Ученици су уз помоћ наставника украшавали школу, китили јелке, писали честитке, правили новогодишње украсе и сувенире. У четвртак, 27.XII са великим одушевљењем и нестрпљењем наши предшколци у ИО Мочиоци угостили су Деда Мраза који им је том приликом уручио новогодишње пакетиће. Уз смех, грају и занимљива питања предшколци и ученици млађих разреда су то дружење забележили фотографисањем. У петак, 28. XII реализован је Новогодишњи базар на нивоу целе школе. Он је имао хуманитарни и забавни карактер. Ученици су се потрудили и на огиналан и креативан начин направили пуно малих, уметничких дела које су посетиоци могли да купе по симболичним ценама.
ГАЛЕРИЈА

У овој новогодишњој забави ђацима из матичне школе на Катићима придружили су се ђаци из Шареника, Беле Цркве и Равне Горе, а ђаци у ИО Мочиоци су организовали базар у својој школи. Базар је протекао у позитивној атмосфери.  Сви су били задовољни: и купци, и продавци. Део прикупљеног новца ученици су потрошили на слткише, а део у хуманитарне сврхе.
Након тога одржан је, сада већ традиционални, Новогодишњи квиз знања у организацији Ученичког парламента. Занимљива питања, такмичарски дух и међусобна сарадња ученика у групама обележила је ову активност. Наравно, ни ово такмичење није прошло без награда. Победници квиза су добили пакетиће које су са великим задовољством поделили са другарима.
Протекла календарска година била је испуњена учењем, трудом, радом, игром и креативношћу наших ученика. Надамо се да ће наредна бити још успешнија.
 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * * * * * * * * * * *
Срећне новогодишње и  божићне празнике жели колектив
ОШ„Мићо Матовић“ са својим ученицима!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *