ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

НАГРАДНИ КОНКУРС

Датум: 19. Maj 2016 21:34 Категорија: Новости из школе


Oсновна школа „Mићо Матовић“ у Катићима расписује литерарни и ликовни конкурс у оквиру обележавања Међународног дана деце жртава насиља на темуСТОП НАСИЉУ “.
Право учешћа на ликовном конкурсу имају ученици од 1. до 4. разреда
Право учешћа на литерарном конкурсу имају ученици од 5. до 8. разреда Конкурс је отворен од 19. маја до 31. маја 2016. године. Аутори најбољих радова биће награђени, а награде ће  им бити уручене 28. јуна.
 
Тим за заштиту ученика-деце од насиља, злостављања и занемаривања

ЛИКОВНИ КОНКУРС
Право учешћа на ликовном конкурсу имају ученици од 1. до 4. разреда.
Тема: „СТОП НАСИЉУ!“
Радови који се мотивски или на други начин не слажу са условима конкурса неће бити разматрани. Техника рада је слободна. Сваки рад треба радити на хартији величине блока бр.5 и да има маргину (оквир, „рам“) од 1 до 2 см цм и да буде обојен. Сваки рад треба да буде потписан. На полеђини рада написати читким рукописом име и презиме ученика и разред.

ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС
Право учешћа на литерарном конкурсу имају ученици од 5. до 8. на тему „СТОП НАСИЉУ!“, а у оквиру ње по свом избору могу насловити свој рад.
Упозорити ученике да не плагирају туђе радове. Вредноваће се, поред одговора на тему, оригиналност и креативност. Радови морају да буду лекторисани  и читко написани или откуцани у Word формату (величина слова 12, ћирилично  писмо).
Конкурс је отворен од 19. маја до 31. маја 2016. године. Аутори најбољих радова биће награђени, а награде ће  им бити уручене 28. јуна.
 
Тим за заштиту ученика-деце од насиља, злостављања и занемаривања