ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

КАД НИСАМ У СВОЈОЈ ШКОЛИ..


Кад нисам у својој школи, мене моја душа боли.
Нема оне дружине да делимо ужине..  (Љ. Ршумовић)

 
Поштовани ученици и родитељи, надамо се да ова ситуација неће дуго потрајати и да ћемо се ускоро вратити у своје клупе. Наравно, за то време се сви морамо придржавати савета надлежних, да бисмо избегли нежељене последице. Покушаћемо, колико будемо могли, и да не запоставимо учење. 
Неке часове из предмета Техника и технологија и Информатика ћемо имати на програму РТС3, па је потребно да пратите распоред часова на следећем линку
А на овом месту ће наставник постављати лекције (и практичне вежбе) које су на реду по нашим плановима рада за наредни период. Па погледајте, када год будете у прилици..
Ако буде потребно додатно објашњење, у свако доба се можете обратити наставнику, СМС поруком на број 062/8056215, или мејлом на адресу: [email protected]  8. разред:  Структура рачунара

                   Електротехнички уређаји у домаћинству


               Симболи и шеме у електроници


7. разред:  Роботи, појам, намена и конструкција
                   
                   Погонске машине-мотори

               Модел четворотактног бензинског мотора6. разред: Обновљиви извори енергије

                 Моделовање машина и уређаја


                 Конструкторско моделовање: макета приземне куће


5. разред:  Саобраћајна сигнализација

               Бицикл у саобраћају

              Саобраћајни знаци (игра меморије)ИНФОРМАТИКА:

Наредних неколико седмица, док буде трајао овај специфични начин учења, свакако ћете имати захтеве наставника да самостално истражите, обрадите и презентујете неку тему. Знате већ да се резултати таквих радова најчешће (и најлакше) представљају у Power Point презентацији. Већина ученика се добро сналази у овом програму, али није на одмет да се потсетимо неких правила за успешну ПП презентацију; зато обавезно погледајте прилог (такође у облику презентације) на следећем линку:


        Препоруке за добру презентацију