ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

ЈЕДНОСМЕНСКИ РАД

Датум: 16. Decembar 2019 17:34 Категорија: Новости из школе

Почетак ове школске године обележио је и пилот-пројекат обогаћеног једносменског рада. Овакав концепт омогућава садржајнији боравак у школи и доноси могућност учествовања у различитим радионицама. Ученици наше школе одабрали су радионице воћарства и декупаж технику украшавања предмета.  
                            
Весна Ћурчић, наставник биологије и носилац активности Воћарство, изузетно је задовољна како се наведена радионица развија. Планирано је уређење постојећег воћњака у матичној школи у Катићима, као и прављење воћњака у ИО Мочиоци. Преданост ученика говори да је ова активност на добром путу.

Верица Бешевић и Драгана Караклајић, педагози школе и носиоци активности Декупаж и израда пињата, предочавају да ће предмети израђени током реализације поменуте активности оплеменити изглед школских просторија. Ученици, одушевљени техником израде, своју марљивост исказују на један посебан, креативан начин.    

Наведене активности доприносе како квалитетно утрошеном слободном времену, тако и правилном формирању радних навика ученика.           ГАЛЕРИЈА