ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
128 ГОДИНА РАДА

Резултати


ИЗВЕШТАЈ СА ОДРЖАНИХ ТАКМИЧЕЊА 2017/2018


БИОЛОГИЈА

Пласман за Окружно такмичење:

Милица Симеуновић 5/1
Анђела Стојковић 5/1
Дуња јаковљевић 5/1
Александра Милинковић 7/1

ХЕМИЈА

Прво и друго место на општинском такмичењу, и пласман за Окружно такмичење:

Александра Милинковић 7/1 
Стефан Драшковић 7/2


МАТЕМАТИКА

Пласман за Окружно такмичење:

Милица Симеуновић 5/1
 

ТЕХНИКА И ИНФОРМАТИКА


Школско такмичење, у форми теста знања, одржано је 5. марта 2018. године. Коришћени су тестови Друштва педагога техничке културе Србије, а учествовало је 14 ученика који су се, у спроведеној анкети, изјаснили да желе да се такмиче из овог предмета. Услов за учешће на Општинском такмичењу стекли су следећи ученици:

1)      Aлександра Оцокољић, 5/1
2)      Јована јаковљевић, 5/2
3)      Милорад Вуловић, 6/1
4)      Ивана Драшковић, 7/2
5)      Мира Ћојбашић, 7/2
6)      Милица Краковић, 8/2


Општинско такмичење је одржано 10. марта 2018, у нашој школи.  За следећи ниво такмичења су се пласирали: Милица Краковић (ракетно моделарство), Мира Ћојбашић (авио-моделарство), Ивана драшковић и Јована Јаковљевић (практичан рад).
ДРУШТВО ПЕДАГОГА ТЕХНИЧКЕ КУЛТУРЕ:
http://www.dptks.tk/
ЗБИРКА ЗАДАТАКА ЗА ТАКМИЧЕЊА ИЗ ТЕХНИКЕ 
https://docs.google.com/folderview?id=0BwuLhHovTE5zUkVYdWZlbmhGNHM

ИЗВЕШТАЈ СА ОДРЖАНИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРЕДМЕТ ТЕХНИКА И ИНФОРМАТИКА

Школско такмичење, у форми теста знања, одржано је 5. марта 2016. године. Коришћени су тестови Друштва педагога техничке културе Србије, а учествовало је 14 ученика који су се, у спроведеној анкети, изјаснили да желе да се такмиче из овог предмета. Услов за учешће на Општинском такмичењу стекли су следећи ученици:
1)      Милица Милановић, 5/1
2)      Саша Рајковић, 6/1
3)      Милош Грковић, 6/1
4)      Дејан Оцокољић, 6/1
5)      Марта Радојичић, 7/1
6)      Милица Чекеревац, 7/1
7)      
Синиша Милановић, 7/1

Општинско такмичење је одржано 20. марта 2016, у школи "Кирило Савић".  За следећи ниво такмичења су се пласирали: Марта Радојичић и Синиша Милановић (ракетно моделарство)Дејан Оцокољић (авио-моделарство)   и Милица Чекеревац (аутомоделарство).
Окружно такмичење је одржано 6. априла у ОШ „Ратко Митровић“ у Чачку, уз учешће представника школа из општина Чачак, Горњи Милановац, Ивањица и Лучани. Наши ученици нису  остварили пласман за републички ниво такмичења.
Школско такмичење „Шта знаш о саобраћају“ одржано је 11.априла, са учешћем 17 ученика ( 9 из петог, 3 из шестог, 4 из седмог и један из осмог разреда). Коришћени су тестови Ауто-мото савеза Србије, и импровизовани саобраћајни полигон. Ученици који су показали највише знања и спретности у вожњи бицикла, су чинили школску екипу за Општинско такмичење:
Категорија Б                                     Категорија Ц
Милица Чекеревац 5/2                     Јелена Курћубић 6/1
Верица Ђокић 5/2                             Сања Ђукић 8/1
Синиша Милановић 5/2                   Лазар Милошевић 7/1
Јован Караклајић 6/1                       Стефан Стамболић 7/1


Општинска смотра је одржана у школи „Вучић Величковић“ на Братљеву, али екипа наше школе овог пута није учествовала.
ИЗВЕШТАЈ СА ОДРЖАНИХ ТАКМИЧЕЊА ЗА ПРЕДМЕТ ТЕХНИКА И ИНФОРМАТИКА

Школско такмичење, у форми теста знања, одржано је 3. марта 2014. године. Коришћени су тестови Друштва педагога техничке културе Србије, а учествовало је 14 ученика који су се, у спроведеној анкети, изјаснили да желе да се такмиче из овог предмета. Услов за учешће на Општинском такмичењу стекли су следећи ученици:
1)      Верица Ђокић, 5/1
2)      Синиша Милановић, 5/1
3)      Ђорђе Филиповић, 5/1
4)      Сара Маричић, 6/1
5)      Јелена Курћубић, 6/1
6)      Стефан Стамболић, 7/1
Општинско такмичење је одржано 15. марта 2014, у нашој школи. Учествовало је 53 ученика, из пет школа. Од наших ученика, за следећи ниво такмичења су пласирани Сара Маричић (2.место) и Стефан Стамболић (3.место), обоје у дисциплини Информационо-комуникациона технологија.
Окружно такмичење је одржано 13. априла у ОШ „Драгиша Мишовић“ у Чачку, уз учешће представника школа из општина Чачак, Горњи Милановац, Ивањица и Лучани. Наши ученици су заузели четврто и седмо место, у својој дисциплини. Дакле, пласман за републички ниво, ни ове године, нисмо остварили.
Школско такмичење „Шта знаш о саобраћају“ одржано је 11.марта, са учешћем 22 ученика ( 9 из петог, 8 из шестог, 4 из седмог и један из осмог разреда). Коришћени су тестови Ауто-мото савеза Србије, и импровизовани саобраћајни полигон. Ученици који су показали највише знања и спретности у вожњи бицикла, су чинили школску екипу за Општинско такмичење:
Категорија Б                                     Категорија Ц
Милица Чекеревац 5/1                     Јелена Курћубић 6/1
Верица Ђокић 5/1                             Сања Ђукић 8/1
Синиша Милановић 5/1                   Лазар Милошевић 7/1
Јован Караклајић 6/1                       Стефан Стамболић 7/1
 
Општинска смотра је одржана 12. априла 2014. у школи „Вучић Величковић“ на Братљеву. Екипу наше школе, са још два резервна такмичара (Марта Радојичић и Милош Грковић), пратили су наставник Сретен Бошковић и школски педагог Верица Бешевић. Постигнутим резултатима се баш не можемо похвалити, али ученици су веома задовољни због овог, за већину њих, новог искуства. Постигнут је, истовремено, и висок ниво мотивације за развој саобраћајне културе код ученика.
 
 
 
15. март 2014                                                                   предметни наставник:
                                                                                              Драган Шипетић 
                                                                                                 
 
Школско такмичење, одржано 11. 3. 2013. године:
 
Учествовало је 10 ученика, право учешћа за наредни ниво стекло шест ученика.
У прилогу  је детаљан извештај са појединачним резултатима.
  
Општинско такмичење, одржано 24. 3. 2013. године:
 
            Организатор и традиционално добар домаћин овог такмичења је наша школа. Учествовало је укупно 27 ученика. Свих шест наших представника су стекли право учешћа на Окружном такмичењу а посебно успешни су били на тесту знања (прво и друго место). По техничким дисциплинама су освојили два прва, два друга и два трећа места. У прилогу је детаљан извештај са резултатима, као и списак наставника који су учествовали у организацији и спровођењу такмичења.
 
Окружно такмичење, одржано 21. 4. 2013. године:
 
            Такмичење је одржано у ОШ 'Вук Караџић' у Чачку, са учешћем школа из свих општина Моравичког округа. Наша школа је имала пет представника и то у дисциплинама: архитектура, енергетика, авиомодели и бродомодели. Изузетно добар резултат је постигла ученица шестог разреда Теодора Костић, али је ипак остала  без пласмана за републичку смотру. Од осталих ученика запажен је резултат Милана Марковића са освојених 85 бодова.
 
Општинско такмичење 'Шта знаш о саобраћају', одржано 25. 4. 2013 године:
 
            Учествовала екипа од десет ученика (8такмичара +2 резервна) који су у школи претходно радили тест познавања прописа, и вежбе спретности у вожњи бицикла.
Нисмо имали појединачни пласман за следећи ниво, а екипно смо заузели четврто место од седам екипа.
 
            Осим постигнутих резултата (који би могли бити и бољи) треба посебно истаћи мотивисаност ученика за такмичења из овог предмета – учествовала је готово трећина ученика виших разреда а заинтересованих је било још и више!     
 
 
 
            29. 4. 2013.                                                                            предметни наставник:   Драган Шипетић