ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

ДАН ШКОЛЕ

Датум: 10. Novembar 2020 22:38 Категорија: Новости из школе

      Дан Основне школе „Мићо Матовић“ ове године није обележен традиционалном приредбом на коју смо навикли, већ пригодним програмом који је снимљен за ову прилику.
     Током припреме и снимања поштовали смо препоручене  мере и ограничења тако да у програму није учествовао велики број ученика, нисмо удруживали децу из различитих одељења, а маске смо скидали само за потребе снимања.
     Удружени смо у ставу да школски живот не сме да стане, макар текао и преко невешто сликаних фотографија, аматерских видео-записа са јефтиних камера, у виртуелном простору и времену, са застојем и сметњама у комуникацији.. Образовање не сме да стане, школско звоно не сме да утихне, клупе и ходници да буду празни, и зато се свим срцем трудимо да пронађемо начине и форме у којима ће тећи настава, као и ваннаставне активности.

 
       Сада када смо затворили многа врата и удаљили се једни од других, не смемо дозволити да епидемија затвори и наша срца. Не смемо дозволити да се затворе она најважнија, врата школе! Па макар их отварали притиском на Еnter.
     Уживајте у програму!

                                                                       ЛИНК КА ВИДЕУ