ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

НОВИ ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

Датум: 25. Oktobar 2020 19:46 Категорија: Новости из школе

     
     Наша школа је ове седмице добила новог директора. Поверење колектива да у наредном периоду води школу добио је Војислав Миловић, професор технике и информатике. Последњих година је успешно држао наставу математике у одељењу Мочиоци, а обављао је и дужност преседника Школског одбора. У досадашњем раду показао је велику преданост послу, предузимљивост и склоност за прихватање иновација, и нарочито изражену спремност да помаже колегама када год је то било потребно. На основу тога, с правом очекујемо и желимо (и њему, и нама) да буде подједнако успешан и на руководећој позицији.
     
      Други учесник конкурса, професор Милош Мрдак, уз џентлменско честитање Миловићу, каже: Наше школство се заиста може описати као неспоразум три века - школе из XIX, наставници из XX, а ученици из XXI века. Надам се да ће нови директор искористити своју младалачку енергију и неспорно стручно знање, да те супротности значајно ублажи, упркос бројним изазовима и захтевима који се пред све нас постављају.
     
     А досадашњем директору, г. Милети Караклајићу, популарном Мишелу, желимо безбрижне пензионерске дане, заслужио је. И наравно, да што дуже трају.
 
текст: Д.Шипетић