ОШ „МИЋО МАТОВИЋ” - Катићи
130 ГОДИНА РАДА

Хуманитарни јавни час

Датум: 11. Maj 2015 22:55 Категорија: Новости из окружења




ПОЗИВ ЗА ЈАВНИ ЧАС

Са сајта Школске управе Чачак

Поштоване колеге,
Позивамо вас да са својим ученицима присуствујете Јавном практичном часу Новинарске секције ОШ „Танаско Рајић“ у Дому културе у Чачку, 13. 5. 2015. године у 20 сати који је и ове године посвећен Светском дану породице.
Добровољни прилог за улаз намењен је за даље лечење А. Р. ученице седмог разреда ОШ „Танаско Рајић“.
Ученици ће представити своје новинарске вештине бавећи се темом „Породица“, као и интересантно истраживање које су на секцији реализовали. Гости часа ће бити компетентни представници институција који ће „малим новинарима“ одговарати на питања о породичним вредностима. Дођите да се дружимо и уживамо у интересантном часу који је замишљен као озбиљна и забавна дечија емисија.
Сценарио је припремила Наташа Турунташ, наставница српског језика, урeдник школског листа и руководилац Новинарске секције, а у реализацији часа учествују још: Марица Дашић, наставница музичке културе, Предраг Новаковић, наставник информатике, Јелена Макевић, наставница италијанског језика, Катарина Чутовић, наставница географије, Марина Павловић, психолог школе и Студио за видео продукцију „Бус-плус“. РЦЧ је обезбедио потврде за стручно усавршавање у установи, за све присутне наставнике.
 
Унaпрeд сe зaхвaљуjeмo нa пoдршци
                                                                                        Нaтaшa Tурунтaш, прoф. српскoг jeзикa